CURSURILE PILOT DIN CADRUL PROIECTULUI ANNETTE AU FOST LANSATE!
INSCRIEREA ESTE DESCHISA

Acest proiect este finantat prin
programul de cercetare si instruire Euratom 2014-2018,
in cadrul contractului nr. 661910

Proiectul EU ANNETTE (Advanced Networking for Nuclear Education and Training and Transfer of Expertise), coordonat de European Nuclear Education Network (ENEN), a colectat si a stabilit un program amplu de cursuri care sunt oferite gratuit in faza pilot a proiectului.

Oferta de cursuri este conceputa pentru persoanele care doresc sa inceapa, sa isi actualizeze, sa aprofundeze sau sa isi extinda educatia si instruirea in domeniul nuclear. Aspectele acoperite includ Securitatea nucleara / Tehnologia, radioprotectia, managementul deseurilor si Depozitarea geologica, Cultura de securitate nucleara si Fuziunea. Principalele universitati, centre de cercetare si alte institute din Europa sunt implicate in furnizarea de cursuri.

Programul cursurilor este disponibil pe website-ul

http://www.enen.eu/en/projects/annette/annette-project-courses1.html

IFIN-HH este, de asemenea, implicat in oferta, propunand doua cursuri care vor fi organizate la sediul IFIN-HH sau prin e-learning.

Persoanele interesate pot completa formularul pe website-ul http://www.enen.eu/en/projects/annette/eoi1.html urmand a fi contactate in cel mai scurt timp.

Se poate solicita suport pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare din proiectul ENEN+, prin competitie, pe website-ul https://enenplus.fluidreview.com/, desi nu se poate da, in aceasta etapa, o garantie a acceptarii cererii.

Deoarece primul curs privind depozitarea geologica va fi organizat prin e-learning sincron in perioada 18 - 22 iunie 2018, persoanele interesate sunt incurajate sa aplice cat mai repede posibil.