Introduction to Nuclear and Particle Physics

In perioada 05.03.-11.06.2013 se va organiza cursul “INTRODUCTION TO NUCLEAR AND PARTICLE PHYSICS”. Cursul se adreseaza tinerilor cercetatori din IFIN-HH, iar absolvirea sa va fi o cerinta pentru cei care doresc sa participe la concursurile de promovare pentru functia de CS.

Detalii la: cpsdn@nipne.ro

Cursul s-a incheiat! Felicitari absolventilor!
Va asteptam sa  ridicati certificatul de absolvire de la Secretariatul CPSDN, in orice zi lucratoare intre orele 8,30 – 16,00.

2 Responses to Introduction to Nuclear and Particle Physics

 1. Cristina Rugina says:

  Sunt unul dintre cursanti, asa cum stiti, si imi permit sa va fac doua propuneri, deoarece consider ca ar putea fi utile in viitor.

  In primul rand tin sa va multumesc dvs. si organizatorilor pentru ca ati decis sa tineti acest curs, pe care eu l-am considerat deosebit de util,
  in special in contextul in care specialitatea mea este gravitatia si incerc o apropiere de Fizica Nucleara, atat datoriata profilului specfic al colegilor mei, cat si datorita proiectului Eli-NP.

  Consider insa ca acest curs poate fi imbunatatit: se poate merge cred mai mult pe linia de ‘intensiv’ si in acest context, intre altele, se pot da seturi de probleme saptamanale care sa fie rezolvate de catre studenti. Un alt aspect care mie mi se pare important ar fi ca acest curs sa se ofere de 2 ori pe an (cu alte cuvinte sa organizati un curs si la toamna) in asa fel incat cei care nu au putut participa de data aceasta, sa o poata face la toamna. Cred ca acest curs poate sa devina un instrument puternic de sprijin al celor care vor sa isi dea examenul de CS, si in acest context vad ca deosebit de benefica reluarea acestui curs in septembrie si incurajarea participarii unui numar cat mai mare de tineri. Nu in ultimul rand, acest curs mi-a dat posibilitatea sa imi cunosc colegii mai tineri si din alte departamente.

  Va multumesc pentru bunavointa cu care ati citit acest mesaj si pentru sprijin,

  Cu stima,
  Cristina Rugina

  • gstanescu says:

   Va multumim pentru aprecieri si ne bucuram sa auzim ca ati considerat atat de util acest curs.
   Propunerile dvs. privind organizarea viitoare a cursului vor fi analizate de conducerea institutului.

   Va urez succes la examen!

   Cele bune,
   Dr. Gabriel Stanescu
   Sef CPSDN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *