Program de calificare pentru ocupatia Tehnician in Fizica

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei” IFIN-HH organizeaza prin Centrul de Pregatire si Specializare in Domeniul Nuclear cursuri de calificare pentru tehnicieni in fizica. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi diplome de calificare pentru ocupatia “Tehnician in fizica” recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale (nivelul 4 de calificare – 1080 de ore).
Programul de pregatire este planificat sa inceapa in luna octombrie 2019, va dura cca. 6 luni (40 ore / saptamana). Programa pentru acest curs cuprinde pregatire teoretica si practica in domeniul fizicii nucleare si fizicii laserilor. Lectorii sunt experti CPSDN si specialisti din IFIN-HH si alte unitati.
Cursantii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat si exista posibilitatea ca pe perioada cursurilor sa fie angajati la IFIN-HH in functia de tehnician stagiar. In acest caz, taxa de scolarizare va fi suportata de IFIN-HH, conditionat de promovarea examenelor si asumarea, prin semnarea unui angajament in cuprinsul contractului individual de munca, a mentinerii relatiilor de munca in IFIN-HH pe o perioada de cel putin 3 ani de la data absolvirii cursului.
Numarul de locuri pentru o serie de cursanti este limitat. Selectia candidatilor se va face in functie de rezultatul unui test de verificare.

Pentru detalii privind inscrierea va rugam sa contactati secretariatul CPSDN tel: 0214574778, email: cpsdn@nipne.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *