Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

Cursul se adreseaza personalului tehnic care desfasoara activitati cu surse de radiatii in sectorul industrial (Sisteme de Masurare cu Radiatii Ionizante, CND, alte aplicatii).  Programul este avizat CNCAN pentru obtinerea permisului de exercitare nivel 1 in domeniile GR (generatori de radiatii X), SI (surse inchise), SD (surse deschise), AP (acceleratori de particule). Se pot inscrie persoane cu studii medii si superioare care utilizeaza/gestioneaza instalatii radiologice cu surse de radiatii.

PERIOADA: 22.02.2016 – 26.02.2016
DOMENIU: Generatori de Radiatii GR, Surse Inchise SI, Surse Deschise SD, Acceleratori de Particule AP
LOC DE DESFASURARE: CPSDN (Platforma Măgurele)

Se pot face inscrieri până marti 09.02.2016.

4 Responses to Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

 1. Buna ziua. Acest curs va mai avea loc in decursul anului 2016? Impreuna cu inca 3 colegi de la un institut de cercetare am fi interesati sa participam.
  multumesc!

  • cpsdn says:

   Da! De indata ce va exista un numar suficient de solicitari il vom organiza. Va rugam sa urmati procedura prezentata la sectiunea Inscriere a site-ului nostru: https://cpsdn.nipne.ro/inscriere/

  • codruta says:

   BUNA ZIUA….CAND SE MAI RGANIZEAZA ACEST CURS…NIV.I…SE POT INSCRIE SI MEDICII DENTISTI?MULTUMESC

   • cpsdn says:

    Pentru medici dentisti este necesar un curs de nivel 2 pentru practica de radiodiagnostic. Daca vor fi suficiente inscrieri putem organiza un astfel de curs special pentru domeniul radiologiei dentare. Daca sunteti interesata va rugam sa ne transmiteti datele dvs prin fax sau email, cu precizarea tipul de curs pentru care solicitati inscrierea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *