Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

Cursul se adreseaza personalului tehnic care desfasoara activitati cu surse de radiatii in sectorul industrial (Sisteme de Masurare cu Radiatii Ionizante, CND, alte aplicatii) sau in lucrul cu surse deschise si instalatii de iradiere. Programul este avizat CNCAN pentru obtinerea permisului de exercitare nivel 1 in domeniile GR (generatori de radiatii X), SI (surse inchise), SD (surse deschise). Se pot inscrie persoane cu studii medii si superioare care utilizeaza/gestioneaza instalatii radiologice cu surse de radiatii.

PERIOADA: 04.09.2017 – 08.09.2017
DOMENIU: Generatori de Radiatii GR, Surse Inchise SI, Surse Deschise SD
LOC DE DESFASURARE: CPSDN (Platforma Măgurele)

Se pot face inscrieri până luni 21.08.2017

11 Responses to Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

 1. Buna ziua. Activezi in serviciu situatii exceptionale din Chisinau in sectia protectie radiativ chimica ca sp principal. Sunt chimist biolog de specialitate. Care e modalitatea de inscriere la cursuri radioprotectie nivelul 1. Cit costa cursurile. Multumesc anticipat.

 2. Laurențiu Bunor says:

  Buna ziua sunt medic radioterapie și doresc sa m-a înscriu la cursul de radioprotecție.Va rog sa îmi transmiteți detalii pentru înscriere.
  Va mulțumesc

 3. Octavian Duta says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza daca dupa acest curs mai este nevoie de sustinere examen, la dvs. sau CNCAN!

  • cpsdn says:

   La finalizarea cursului se va sustine o exeminare in urma careia veti primi certificatul de absolvire a cursului. Necesitatea examinarii la CNCAN depinde de practica pe care o desfasurati si de nivelul permisului. Daca doriti mai multe informatii trebuie sa ne dati mai multe detalii.

 4. Diana says:

  Sunt medic dentist și pe viitor vreau sa achiziționez un aparat de radiologie.va rog sa îmi dați mai multe informații despre acest curs multumesc!

 5. Ioana says:

  Buna ziua. Lucrez la un cabinet de radioGrafii dentare, sunt asistent medicaL generalist, si ma intereseaza cursul de radioprotectie. Precizez ca nu am nici un curS in domeniul acesta, doar scoala de asistenti medicli. As dorii mai multe informatii daca se poate, Orasul unde se tine, pretul si durata cursului.
  Va multumesc!

 6. Craciun says:

  Buna ziua,
  Sunt studenta in ultimul an la Facultatea de Fizica, Universitatea din Bucuresti si intentionez sa ma angajez ca fizician medical in spital.
  Ce presupune nivelul 1 al permisului ? si care sunt conditiile de inscriere la curs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *