Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

Cursul se adreseaza personalului tehnic care desfasoara activitati cu surse de radiatii in sectorul industrial (Sisteme de Masurare cu Radiatii Ionizante, CND, Monitorizare Materiale Metalice Reciclabile, alte aplicatii).  Programul este avizat CNCAN pentru obtinerea permisului de exercitare nivel 1 in domeniile GR (generatori de radiatii X), SI (surse inchise), SD (surse deschise), AP (acceleratori de particule). Se pot inscrie persoane cu studii medii si superioare care utilizeaza/gestioneaza instalatii radiologice cu surse de radiatii.

PERIOADA: 07.09.2015 – 11.09.2015
DOMENIU: Generatori de Radiatii GR, Surse Inchise SI, Surse Deschise SD, Acceleratori de Particule AP
LOC DE DESFASURARE: CPSDN (Platforma Măgurele)

Se pot face inscrieri până miercuri 26.08.2015.

4 Responses to Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1

 1. Teodora says:

  Buna ziua,

  Eu nu lucrez in domeniul tehnic, insa mi-as dori sa fac acest curs pentru a ma ajuta sa imi schimb locul de munca. Se poate face de catre oricine?
  As mai avea o intrebare, care este costul acestui curs?

  Va multumesc!

  • cpsdn says:

   Cursurile de radioprotectie se adreseaza persoanelor care desfasoara activitati in domeniul nuclear. Nu exista insa restrictii privind participarea la curs. Pentru dumneavoastra se pare ca ar fi mai potrivit un curs de calificare/ specializare/ perfectionare.

 2. Radu Anita says:

  Buna ziua,

  Doresc sa-mi spuneti in ce perioada va fi organizat urmatorul curs privind Radioprotectia in practici cu surse de radiatii ionizante, nivel 1. Cursul imi este necesar pentru obtinerea atestatului in vederea manipularii unor probe de difractie de raze X in cadrul unui institut de cercetare. De asemenea care sunt pasii ce trebuiesc urmati in vederea inscrierii la acest curs. Va multumesc anticipat!

  • cpsdn says:

   Urmatorul curs de radioprotectie de nivel 1 se va organiza in trim IV 2015 (probabil luna noiembrie), in functie de numarul de solicitari.
   Daca sunteti interesat va rugam sa urmati procedura de prevazuta la sectiunea INSCRIERE si va vom anunta din timp inceperea cursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *