Radioprotectia in practici de radiodiagnostic, Nivel 2

Programul se adreseaza medicilor care utilizeaza instalatii radiologice cu radiatii X in vederea obtinerii permisului de exercitare nivel 2 CNCAN in domeniul radiodiagnostic. Cursul este avizat CNCAN si creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu credite EMC.

PERIOADA: 11.03.2013 – 14.03.2013
DOMENIUL: RDG
LOC DE DESFASURARE: Spitalul Clinic CF nr. 2, Bucuresti

2 Responses to Radioprotectia in practici de radiodiagnostic, Nivel 2

  1. Simion Necula Cristina Maria says:

    Buna ziua. As dori cateva informatii despre acest curs.Se adreseaza si medicilor care utilizeaza aparatura Dexa (pt evaluarea osteoporozei)? Imi puteti da cateva informatii despre cand se mai tine si cat costa? Multumesc anticipat.

    • cpsdn says:

      Cursul se adreseaza medicilor ce utilizeaza generatori de radiatii X in domeniul Radiodiagnostic (asa cum este definit de CNCAN in Normele privind eliberarea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare (NSR-07), deci si pentru cei care utilizeaza instalatii de osteodensitometrie (cu raze X). Cursurile se planifica in functie de solicitari. Cel mai indicat este sa urmati procedura descrisa la sectiunea INSCRIERE pentru a intra in evidenta noastra si a va putea informa cand va fi planificat urmatorul curs (cel mai probabil trim. III 2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *