Securitate radiologica in practici cu surse de radiatii ionizante, reciclare, nivel 2

Cursul se adreseaza personalului tehnic care desfasoara activitati in practici de utilizare/manipulare instalatii radiologice cu generatori de radiatii (GR), surse radioactive inchise (SI), surse radioactive deschise (SD).  Cursul (de reciclare) este avizat CNCAN pentru prelungirea permisului de exercitare nivel 2. Se pot inscrie persoane cu studii medii si superioare care au absolvit anterior un program de instruire avizat CNCAN  pentru nivel 2.

PERIOADA: 24.03.2014 – 28.03.2014
DOMENIU: Generatori de Radiatii GR, Surse Inchise SI, Surse Deschise SD
LOC DE DESFASURARE: CPSDN (Platforma Măgurele)

Se pot face inscrieri până miercuri 12.03.2014.

4 Responses to Securitate radiologica in practici cu surse de radiatii ionizante, reciclare, nivel 2

 1. Buna ziua,

  As dori sa fac acest curs, pentru a-mi putea extinde domeniul de activitate (generatori de radiatii X, specialitatea AAX- alte aplicatii). Sunt fizician principal, CS II, Dr. in fizica si lucrez in Unitatea de Medicina Nucleara gr IV din cadrul Institutului de Endocrinologie “C.I PArhaon” din Bucuresti. Detin Permis de exercitare Nivel 2, domeniul SD,( emis de CNCAn /iunie 2014) si am o vechime de peste 30 in aceasta unitate si domeniu.

  Multumesc mult.

 2. Nu reusesc sa trimit comentariu.

  • cpsdn says:

   Sectiunea de comentarii a site-ului este moderata, prin urmare postarile nu apar instantaneu, ci doar dupa ce sunt vazute si aprobate de un moderator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *