Securitate radiologica in practici cu surse de radiatii ionizante, reciclare, nivel 2

Cursul se adreseaza personalului tehnic din industrie si cercetare (control nedistructiv,  manipulare instalatii radiologice, analize fizice si alte aplicatii) care desfasoara activitati in practici de utilizare/manipulare instalatii radiologice cu generatori de radiatii (GR), surse radioactive inchise (SI),  acceleratori de particule (AP).  Cursul (de reciclare) este avizat CNCAN pentru prelungirea permisului de exercitare nivel 2. Se pot inscrie persoane cu studii medii si superioare care au absolvit anterior un program de instruire avizat CNCAN  pentru nivel 2.

PERIOADA: 10.10.2016 – 14.10.2016
DOMENIU: Generatori de Radiatii GR, Surse Inchise SI, Acceleratori de Particule AP
LOC DE DESFASURARE: CPSDN (Platforma Măgurele)

Se pot face inscrieri până marti, 27.09.2016.

2 Responses to Securitate radiologica in practici cu surse de radiatii ionizante, reciclare, nivel 2

  1. Madalan says:

    Buna ziua,
    As dori o oferta de pret informativa pentru contravaloare curs surse de radiatii ionizante nivel 2 domeniul SI specialitatea MRVSI

  2. Udristioiu Mihaela Tinca says:

    Lucrez in cadrul Universitatii din Craiova, ma voi ocupa de laboratorul de Detectori, dozimetrie si radioprotectie si, ca perspectiva, de laboratorul de Fizica nucleara.Am discutat cu cei de la CNCAN si mi-au recomandat un curs de radioprotectie pentru domeniul SI, specializarea AASI. Ma intereseaza costurile legate de acest curs si informatii legate de acreditarea mea pe aceasta zona. Suntem doua persoane interesate de obtinerea acestei acreditari ca expert. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *